The end
is near
🎄

Heb jij al nagedacht over eindejaarsgeschenken voor je personeel, klanten en zakenpartners? Dan is dit het ideale moment! Wij geven je in dit blogbericht alvast wat inspiratie. 

Met een eindejaarsgeschenk bedankt je je klanten en personeel voor de fijne samenwerking van afgelopen jaar. Maar! Uiteraard wil je ook dat je geschenk in het oog springt! 

Hieronder geven we je alvast wat inspiratie om je geschenken te personaliseren. 

Stickers op rol

Personaliseer je geschenken of enveloppen met stickers op rol. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Upload je eigen ontwerp of vraag een offerte op maat.

Tote bag

Zowel leeg als gevuld met lekkers is tote bag een leuk cadeau om te geven én te krijgen! Een herbruikbare zak met je eigen logo erop geeft je ongetwijfeld nog meer visibiliteit!

Kerstkaartjes

Verstuur je kerst- en nieuwjaarswensen in stijl me je eigen gepersonaliseerde kerstkaart. Upload je ontwerp in de webshop of contacteer ons voor een ontwerp op maat.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan zeker eens contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij werken namelijk ook op maat! 

Geïnspireerd? Maar niet in de mogelijkheid om zelf een ontwerp te uploaden? Laat het ons weten! Wij maken graag een ontwerp voor jou.

saaihaai@catchtheeye.be

Alvast fijne feestdagen!