WAAROM
CATCH THE EYE?

VAN IDEE TOT UITVOERING, WIJ DENKEN MET JE MEE.

Bij Catch The Eye kan je terecht als particulier én professional.

Bestel eenvoudig je printwerk via de webshop of vertrouw ons je totaalproject toe. Wij vinden het belangrijk om samen op zoek te gaan naar de perfecte oplossing op maat. Wij stellen alles in het werk om jouw buitengewoon goed idee te realiseren.

Onze webshop

Via de webshop bestel je eenvoudig zelf al je printwerk.

Met een duidelijke productomschrijving én verduidelijking van vaktermen ben jij zeker dat je de juiste samenstelling in je winkelmand stopt. Daarna controleert onze uploader onmiddellijk je ontwerpen én geeft hij aan als er iets niet klopt. Op deze manier ben jij zeker van een goed eindresultaat. 

ONLINE

BINNENKORT ONLINE – nu al offline beschikbaar!

drukwerk –  etiketten – veiligheidssignalisatie – – interieurtoepassingen – freesletters  – scheidingswanden – …

Offline aanbod

In onze webshop zit slechts een selectie uit ons aanbod.

Een groot deel is niet geschikt voor online verkoop aangezien hier net wat meer bij komt kijken. Neem contact met ons op voor:

Lichtreclame – reclamezuilen & totems – wayfinding – doosletters – belettering – carwraps – vlaggenmasten – vrijstaande outdoor frames – architecturale signalisatie – ophangsystemen – totaalprojecten – grafisch ontwerp – plaatsingsdienst – maatwerk

WIE IS
CATCH THE EYE?

Catch The Eye is sinds 2013 – under the radar – actief in de printingwereld. We bouwde zeer veel expertise op in: evenementen, beursstanden, safetey signage, wayfinding, interieur, signalisatie, voertuigbelettering,…

Vanaf 2021 delen we al onze ervaring met de wereld. Een team van print experts, visual communicators, creative advisors & field wizards staat klaar om jouw bedrijf, interieur of evenement in het oog te laten springen.

CREATIEF

Voel jij die onweerstaanbare drang om creatief en origineel uit de hoek te komen maar kom je niet tot dat ene buitengewoon goed idee of ontwerp?

Geen nood! Slimme en visueel sterke concepten mee uitdenken dat is wat onze visual communicators doen. Samen creëren we het eindresultaat dat jij voor ogen hebt.

BETROKKEN

Samen met jou gaan we als één team aan de slag.

Wij denken met je mee en stemmen elk onderdeel perfect op elkaar af. Dit doen we zonder creative limieten en met het oog op de technische haalbaarheid. Bij ons kan je rekenen op een goede expertise én een grote betrokkenheid.

FLEXIBEL

Wij, bij Catch the Eye, hechten veel belang aan langetermijnrelaties en gaan tot het uiterste om jouw droomproject te realiseren.

Wij streven er naar om jouw verwachtingen te overtreffen.

LOYAAL

Jouw buitengewoon goed idee realiseren is onze doelstelling. Daarin ben jij de belangrijkste schakel.

Of je nu een vraag hebt over je webshopbestelling of je totaalproject aan ons toevertrouwt, op ons kan je rekenen. Wij staan je bij waar nodig.

ENTHOUSIAST

Passion led us here.

Onze uitgebreide expertise & hoge betrokkenheid vloeien voort uit passie & enthousiasme voor het vak. Bij Catch the Eye gaan we er elke dag opnieuw voor de volle 100% voor.

OUR TEAM

PRINT EXPERTS

Dankzij hen kan jij rekenen op een knap staaltje printwerk!

Zij hebben oog voor detail & afwerking. Onze print experts zorgen ervoor dat al jouw ontwerpen vlot uit de printers rollen.

VISUAL COMMUNICATORS

Zij creëren slimme en visueel sterke concepten die uw interieur of bedrijf vooruit helpen.

 

FIELD WIZARDS

Onze mensen op de baan zijn van alle markten thuis.

Op hen doe je beroep om je bestelde producten te installeren. Daarnaast zorgen zij voor de installatie van het offline aanbod (verlichte reclame, wayfinding, reclamezuilen,…) op locatie.

CREATIVE ADVISORS

Vertrouw je ons je totaalproject toe?

Dan komt een van onze creative advisors bij je langs om kennis te maken, te peilen naar de verwachtingen en de locatie te bezoeken. Op basis daarvan brieft hij de rest van het team. Hij is hét aanspreekpunt. De persoon die jouw project door en door kent én waarbij jij met al je vragen terecht kan.

Keys

WE TAKE CARE

Wij werken niet met goede verkopers, wel met goede adviseurs. Wij leveren maatwerk én realiseren totaalprojecten. Daag ons uit om jouw buitengewoon goed idee te realiseren!

EASY ORDER

De artikelen uit onze webshop kan je zelf plaatsen of je doet beroep op onze gespecialiseerde mensen.

HIGH QUALITY

Wij printen op zeer veel kwalitatieve materialen, op een breed scala aan formaten en bieden een snelle service!