Ieder project vraagt om een plan van aanpak op maat.

Voor iedere klant bieden wij een oplossing op maat. Dat vraagt om een duidelijk plan van aanpak. Afhankelijk van je project stippelen wij een traject uit om je droomproject te realiseren.

Wij vertrekken steeds vanuit ons basisplan, afhankelijk van jouw noden voegen we stappen toe of laten we stappen weg. Samen met jou komen we tot het eindresultaat dat jij voor ogen hebt.

01. Locatiebezoek, briefing & offerte

In maatwerkprojecten komen we graag eens op bezoek.

Tijdens een locatiebezoek bespreken we het eindresultaat dat jij voor ogen hebt. Het vormt de basis voor een goede samenwerking. Zo werken we toe naar een technisch en financieel haalbaar concept.

02. Brainstorm

Weet je niet welke richting je uit wil met die visuele communicatie of (re-)branding?

Je moet jezelf steeds opnieuw heruitvinden om te vallen. We weten dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Daarom staat er bij Catch the Eye een creatief team van denkers & doeners voor je klaar! Samen met jou brainstormen we over het ontwerp én de verschillende toepassingen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw project maximaal in het oog springt. 

03. Design

Ons grafisch team creëert slimme en visueel sterke concepten die uw bedrijf, interieur of evenement vooruit helpen.

Misschien kwam een van onze creative advisors bij je langs of bezorgde je ons een goede briefing. Kortom je vaste contactpersoon brieft het design atelier op basis van wat er met jou besproken werd.

Daarna kan ons grafisch team twee functies opnemen:

Zij werken het volledig project verder uit met de nodige tussentijdse feedback van jou als klant.

Ons team zorgt ervoor dat jij over alle print technische informatie beschikt. Zo weet je perfect hoe je de bestanden – productieklaar – aanlevert. Van zodra je de bestanden aan onze grafisch vormgevers bezorgt, controleren zij de ontwerpen. Als de bestanden in orde zijn gaan ze door naar productie, anders contacteren we jou opnieuw.

04. Productie

Onze creative advisors sturen niet enkel een printatelier, maar ook een schrijnwerkerij én lasatelier aan om jouw project te realiseren. Op deze manier zijn wij er zeker van dat elk onderdeel perfect op elkaar afgestemd is én kunnen we kwaliteit garanderen.

05. Logistiek

Maatwerk vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Daarom houden wij ons transport in eigen beheer én hebben onze field wizards steeds het juiste vervoer voor ieder project ter beschikking. Op deze manier kunnen we flexibel schakelen op wens van de klant: jij bepaald de dag én het tijdstip van installatie.

06. Plaatsing

Onze gespecialiseerde field wizards staan klaar om je project in de praktijk te realiseren.

Dankzij hun jarenlange ervaring kan jij rekenen op een knap staaltje vakwerk mét oog voor detail en afwerking

 

07. Debriefing

Jouw droomproject is eindelijk gerealiseerd én hopelijk ben je tevreden.

Van zodra het project werd opgeleverd, plannen we een moment voor debriefing. Wij horen graag jouw feedback op: het verloop van de werken, afwerking, kwaliteit,… zodat wij op zeer korte termijn kunnen bijsturen indien nodig.