Ontdek met welke services wij jouw kunnen verderhelpen

Voor iedere klant bieden wij een oplossing aan op maat. Zowel particulieren als professionelen kunnen een beroep doen op onze diensten.

ONTWERP

Ons grafisch team creëert slimme en visueel sterke concepten die uw bedrijf, interieur of evenement vooruit helpen.

Van één uitnodiging tot een totaalproject, wij maken elk ontwerp op maat van de klant. Heb jij al een moodboard of krijgen wij carte blanche? Onze visual communicators zijn van alle markten thuis.

 

Printen

Onze print experten behandelen jouw drukwerk met de grootste zorg. Bestel al je drukwerk eenvoudig in onze webshop. Kies je voor een totaalproject of ontwerp op maat? Dan werken onze print experten samen met het lasatelier en/of de schrijnwerkerij. Op deze manier zijn wij er zeker van dat elk onderdeel perfect op elkaar afgestemd is én kunnen we kwaliteit garanderen.

 

Plaatsing

Onze gespecialiseerde field wizards staan klaar om je project in de praktijk te realiseren.

Dankzij hun jarenlange ervaring kan jij rekenen op een knap staaltje vakwerk mét oog voor detail en afwerking.

STOCKAGE RUIMTE

Heb jij geen ruimte ter beschikking om je publiciteitsmaterialen te stockeren? Heb je een constructie laten maken voor een tijdelijke tentoonstelling of evenement maar geen plaats om het veilig op te bergen? Dan bieden wij de oplossing voor jouw probleem. Bij Catch the Eye kan je je materialen laten stockeren om ze later weer in te zetten waar nodig.

Onderhoud

Een onderhoudscontract levert jou een pak voordelen op. Hou al je promotiematerialen in perfecte staat: 

Nooit meer stuk gewaaide vlaggen

Nooit meer niet-up-to-date signalisatie

Nooit meer langdurige beschadigingen 

In no time lossen wij dit allemaal voor je op!

Een van onze grootste klanten in dit verhaal is Brussels Airport. Iedere dag is er een team van Catch the Eye aanwezig op de luchthaven om de signalisatie: te inventariseren, aanpassingen door te geven aan onze productie, signalisatie te vernieuwen, vervangen én te onderhouden.

Via een goed geoliede online machine kan de luchthaven snel extra items bij bestellen of laten aanpassen. Ontdek de mogelijkheden om ook voor jou een online platform op te starten. 

Verhuur

Signalisatie huren? Dat kan!

Heel wat frames én structuren kan je bij ons gewoon huren voor een evenement, tentoonstelling, tijdelijke signalisatie,…

EVENT SUPPORT

Catch the Eye is al een aantal jaren under the radar actief, vooral in de evenementenwereld.

De expertise die we hierin doorheen de jaren hebben opgebouwd is gigantisch! Vandaar ben je bij ons aan het juiste adres voor alle: promotiematerialen, trussconstructies, vlaggen, banners, panelen, beursstanden,… om jouw evenement in het oog te laten springen. Jij focust je op de rest van het evenement, Catch the Eye neemt het visuele voor zijn rekening.