Gedreven door ontwerpers met ervaring in creatieve media, nieuwe printtechnologieën en trends in het personaliseren van producten. Deze elementen vormen de basis voor het online platform van Motiflow. 

Elk patroon is geschikt voor textiel 

Online stoffen bestellen was nog nooit zo makkelijk. Jij kiest de beste stof voor jouw project op onze website. Daarna ga je op zoek naar het geschikte patroon in onze Motiflow-catalogus. Ben je aan het brainstormen over een creatief doe-het-zelf-project en heb je een leuke stof nodig? Hier vind je de stof die je zoekt. 

Via onze webshop heb je toegang tot gigantisch aanbod aan patroneren. We voegen geregeld nieuwe ontwerpen toe aan de database! Op deze manier is er altijd een nieuw patroon beschikbaar voor je volgende project. 

Je mag ervan uit gaan dat we onze mooie en eerlijke materialen zorgvuldig uitkiezen. Alle stoffen worden in Europa geproduceerd. Omdat we denken aan de toekomst van onze planeet gebruiken we alleen niet-giftige, milieuvriendelijke inkten en de geavanceerde printtechnieken om jouw patroon of eigen ontwerp op textiel te drukken. 

Ontdek snel ons textiel: katoenPro PES Outdoor 

Een catchy patroon op je behang

Kan je dat ene perfecte behangpapier voor je accentmuur maar nergens vinden? Een tropische print met palmbomen of liever een minimalistisch behangpapier? In onze Motiflow catalogus vind je ongetwijfeld wat je zoekt. 

In geen tijd tover je de kinderkamer om in een waar paradijs! Zowel voor dinoliefhebbers, toekomstige piloten, topsporters of prinsessen hebben wij een behangpapier op maat. 

In onze webshop kan je kiezen uit 5 soorten behangpapier. Zo geef jij je interieur de gepaste look en feel. 

De eye catcher in je interieur 

Al die leuke patronen daar krijg je ongetwijfeld inspiratie van! Ben jij helemaal ondersteboven van ons aanbod? Gebruik dan de patronen in je interieur, winkel, restaurant of op je evenement! 

Al deze producten in onze webshop bestel je met een patroon naar keuze: 

placemats | sierkussens | dekbedovertrekken | akoestische panelen | tafelkleed
deurmat  | draagtassen | wandkleed | zitzakken | muismatten | textielposters 

Als je gaat voor “Patroon kiezen” voeg je in de winkelmand pas je patroon echt toe door op “Patroon: Patroon kiezen” te klikken.