Here comes the sun.

De zomer staat voor de deur. Dat betekent: terrassen, zomerse bbq’s, poolparty’s én VAKANTIE! 

Daarom zetten wij bij Catch the Eye graag even onze outdoor producten in de kijker. Want dankzij je gepersonaliseerde prints op 101 materialen maak jij jouw tuin / terras helemaal klaar voor de zomer. 

Bescherm je tegen de zon.

Bij hete temperaturen en felle zon is een plekje in de schaduw geen overbodige luxe! Installeer daarom een gepersonaliseerde parasol of een schaduwdoek op je terras. Deze twee zorgen niet alleen dat je beter beschermt zit tegen schadelijke zonnestralen, maar zorgen ook voor wat verkoeling. Bestel jouw gepersonaliseerd schaduwdoek of parasol nu. 

Sit back and relax. 

Even heerlijk ontspannen in de tuin na een drukke werkdag? Plof dan neer in een door jouw ontworpen zitzak. Onze zitzakken zijn namelijk geschikt voor indoor én outdoor gebruik. Zo geniet jij het hele jaar door van je comfortabele zitzak. Ideaal in combinatie met een goed boek of met een lekker drankje.

Een extra comfortabele lounge.

Niets is gezelliger dan samen met vrienden én familie neerploffen in de gezellige buitenlounge! Maar dacht je er ooit al eens over na om hierin extra kussens te leggen? Kussens die geschikt zijn voor buiten én waarvan je 100% kan kiezen welke print je erop wil? Ontdek alle beschikbare afmetingen en stofjes op de productpagina van onze sierkussens. 

Vergeet je picknicklaken niet.

Ga je regelmatig picknicken bij goed weer? Of organiseer je binnenkort een picknick in een bepaald thema? Zorg dan voor een aangepast picknicklaken dat helemaal past in de sfeer die jij voor ogen hebt! Verras je gasten met een in het oog springend ontwerp. Je bestelt je gepersonaliseerd picknickkleed op onze website.

Wist je dat je onze picknicklakens ook gewoon kan gebruiken als tafellaken? Afhankelijk van de stof die je kiest is het tafellaken zelfs geschikt om buiten te gebruiken. Handig! Bestel een kleiner formaat uit dezelfde stof, laat ze omzomen en je hebt perfect aangepaste stoffen servetten. Op deze manier kan je eveneens aangepaste placemats of tafellopers bestellen. Zo springt jouw (feest)tafel ongetwijfeld in het oog!